20 januari, 2010

Hört på ICA

"Vad tror du om den här?" Tjejen håller upp en västgöta kloster svart modell större. Pojkvännen "Den är lite stor". "OK". De båda ställer sig och begrundar lite andra ostar, tjejen håller upp en Herrgård "Hur smakar den här?". "Inte en aning" svarar pojkvännen.

Lite gulligt med färska par som shoppar tillsammans :)

Etiketter:

09 januari, 2010

Grannar

Jag bor i ett hyfsat nybyggt kvarter i Solna, det ger att husen står ganska nära varandra och då får man oundvikligen lite koll på vissa grannars rutiner. Mitt emot mig ligger en ganska stor tvåa med balkong runt hela lägenheten. Deras sovrum vetter mot min lägenhet och varje morgon så kommer killen ut, går samma runda på balkongen, går sen in och stänger dörren efter sig.

Vet inte vad han gör, men det är hans dagliga rutin. Vissa dagar i tröja och byxor, andra dagar i bar överkropp och ibland har han en hästens morgonrock.

De flyttar snart, undrar vilka rutiner de nya grannarna har?

01 januari, 2010

Gott nytt 2010

Jag tror jag haft mitt bästa nyårsfirande på länge. Först middag där vi var totalt 14 personer, varav 12 jag aldrig sett tidigare. Sen när vi väl känner varandra drar vi vidare på en fest till med ytterligare 13 som jag inte har en susning om vilka de är.

Slutar med att jag kramar personer och nävar på runt hälften av dem när jag går. Utöver detta har jag lyckats knyta en affärskontakt som kanske kan ge mig ngn bra tjänst i framtiden.

Inte så dum start på 2010, ändå är vi bara fem timmar in på det nya året.

Etiketter: