23 augusti, 2009

Nästan

Idag har jag tagit den runda som jag undrat länge över när den ska bli av. Brunnsviken runt, gick riktigt bra fram till milen, men där fick jag känning av det löparknä jag åkte på under midnattsloppet. Självklart hade jag glömt knästödet och det var förmodligen därför jag inte kunde fullfölja. Skulle blivit en 17 kilometer totalt, nu blev det drygt tio. Skönt åtminstone att det var kroppen som sa ifrån först, och inte konditionen. Jag får absolut inte glömma stödet när det är dags för halvmaran, påminn mig om det!

Antingen tog jag en galen väg, eller så är det så usel väg runt Bergianska trädgården. Samtidigt är också vägen förbi Bergshamra ingen höjdare. Så jag ska nog leta upp en roligare runda nästa gång det är dags för ett långdistanspass. Tog "rätt håll" tror jag i alla fall, slapp springa uppför monsterbacken vid Bergshamra. Sprang alltså motsols runt vattnet. Men stundvis är det fantastiskt vackert och man springer emellanåt precis vid vattenkanten. Så det är på plussidan för den rundan.

Kompletterade med en timme på driving rangen på eftermiddagen. Undertryckte också en lust att ge mig iväg till gymmet, insåg att om jag köper ett kort nu så kommer jag ha svårt att nyttja det inom överskådlig framtid. Det är alldeles för mycket med jobb och annan träning just nu.

Etiketter: