09 juli, 2009

Kvalitet

Återigen kvalitetsträning med TSM. Börjar med lätt uppvärmning på 3km, fick verkligen kämpa för att inte rusa förbi ledarna. Tempot låg någonstans runt 6:20 min/km, känns lite fånigt eftersom jag kan ta en rask promenad i 7 min/km.

Sen var det teknik och koordination, dvs låga skip, höga skip, sidled, sen vissa övningar som jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva, men jag kände mig som en cirkushäst.

Därefter var det dags för långa intervaller 3min x 4, tempot? 6 min/km (jisses, jag tränar på det tempot som långsammast på mina övriga pass) så när det var dags för en bonusintervall så hängde jag på ledaren som drog iväg med oss som ville prova lite snabbare. Där låg tempot på 4:51 - 4:55 min/km, kändes mycket mera rätt. Var inte så ansträngd ändå efter detta.

Tror jag ska kliva upp en grupp...

Etiketter: