29 juni, 2008

Långpromenad

Ibland blir jag bara sådär väldigt rastlös. Var ute och sprang igår, kände därför att jag inte ville slita så hårt på mina stackars benhinnor idag. Snörade i alla fall på mig skorna och gav mig ut, visste inte riktigt åt vilket håll egentligen som jag skulle gå åt. Först funderade jag över Sundbyberg och sjöarna där, men himlen såg så regntung ut så att stå mitt ute i ett bostadsområde med krångliga kommunikationer var inget alternativ.

Så jag sträckte ut benen på Solnavägen in mot Stockholm. Passade på att ringa en kompis som vill ha sitt band plåtat, det efter han sett resultatet av plåtningen i Nacka Strand. Inget bokat, men det blir nog någon gång framöver.

Promenaden slutade i alla fall med att jag tog Solnavägen, förbi Vanadisplan ner mot Odenplan, sen upp därifrån till Drottninggatan och vänster in på Kungsgatan. In en sväng i Sturegallerian för att se om det fanns något intressant, men icke. Förbi Raoul Wallenbergs torg ner till kungsträdgårdens tunnelbanestation vid Blasieholmstorg. Blå linjen tillbaka till Solna och raskt upp för rulltrappan.

Ingen joggingtur, men tjena vilken promenad =)